loading

Καλύμματα Πισίνας

H Bluebees Pools σε συνεργασία με κορυφαία γαλλική εταιρία στο χώρο των εξαρτημάτων πισίνας , σας προμηθεύει και τοποθετεί καλύμματα πισίνας διαφόρων ειδών και σχεδίων.   Τα πλεονεκτήματα και το όφελος απο την τοποθέτηση καλύμματος είναι πολλά και ουσιαστικά. Σκεπάζοντας την πισίνα με ένα αυτόματο κάλυμμα ασφαλείας αποτρέπουμε παιδιά μικρής ηλικίας να έχουν πρόσβαση στο νερό, μειώνουμε την εξάτμιση του νερού ενώ παράλληλα διατηρούμε την θερμοκρασία στα επίπεδα που θέλουμε με την λειτουργία θέρμανσης. Η προστασία του περιβάλλοντος επιτυγχάνεται μέσω του καλύμματος με την μείωση των χημικών προϊόντων πισίνας αφού το νερό δεν εξατμίζεται και διατηρεί τη σύσταση του.

Επικοινωνήστε με την Bluebees Pools και ζητήστε να μάθετε ποιος τύπος καλύμματος σας ταιριάζει μέσα από μια ευρεία γκάμα προϊόντων που αφορά  επίγεια (above-ground) ή εντοιχισμένα κατά την κατασκευή (in-ground) καλύμματα που ταιριάζουν σε κάθε σχήμα και είδος πισίνας.

Με τα ειδικά καλύμματα που χρησιμοποιούμε , ο χειμώνας δεν είναι πια μια περίοδος που η πισίνα μας παθαίνει ζημιά απο τα φύλλα των δέντρων και τον αέρα αλλά μια περίοδος που διατηρείται καθαρή και έτοιμη να προσφέρει τις χαρές και την δροσιά της το καλοκαίρι!