loading

ΠΙΣΙΝΑ ΑΠΟ ΜΠΕΤΟΝ

Η κατασκευή της πισίνας απο μπετόν αποτελεί την παραδοσιακή και πιο παλιά μέθοδο σχεδιασμού και εκτέλεσης ενός τέτοιου έργου.  Ο τρόπος αυτός παρουσιάζει πολλά πλεονεκτήματα και πολλές δυνατότητες επιλογής σχημάτων , υλικών και αξιοποίηση των  χώρων και των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του χώρου κατασκευής.

Η πισίνα από μπετόν μας χαρίζει τη δυνατότητα επιλογής διαφόρων σχημάτων και μία στιβαρή κατασκευή που θα την απολαύσετε για χρόνια.   Σημαντικό πλεονέκτημα αποτελεί και η ποικιλία επένδυσης του εσωτερικού της πισίνας , αφού μπορεί να γίνει με όλους τους γνωστούς τρόπους π.χ. πλακάκι, ψηφίδα, liner, χαλαζιακή άμμος, βότσαλο, πατητή τσιμεντοκονία.

Τέλος, σημαντικό ρόλο στην κατασκευή παίζει η διαμόρφωση και ο εξοπλισμός του μηχανοστασίου που είναι κατάλληλος για την φίλτρανση και την χημική επεξεργασία του νερού. Μια πισίνα απο μπετόν μας επιτρέπει να εγκαταστήσουμε όλα τα απαραίτητα μηχανήματα και να εφαρμόσουμε όλες τις μεθόδους χημικής επεξεργασίας,  χωρίς προβλήματα και φθορές.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ ΑΠΟ ΜΠΕΤΟΝ ΚΑΙ BLUEBEES POOLS

Επιλέγοντας την κατασκευή απο μπετόν θα πρέπει να αποφασίσουμε τον τύπο λειτουργίας της πισίνας , ανάμεσα σε τρείς επιλογές .

α) Skimmers . Είναι το σύστημα με επιφανειακά κουτιά αναρρόφησης του νερού.

β) Περιμετρική υπερχείλιση.

γ) Πλευρική υπερχείλιση .

Κάθε επιλογή προσφέρει πλεονεκτήματα και ειναι καθαρά  θέμα κόστους , χώρου και λειτουργικότητας η επιλογή σας . Εμείς στην Βluebees  σχεδιάζουμε, μελετάμε και προσμετράμε όλους εκείνους τους παράγοντες που θα παίξουν ρόλο στην ιδανική επιλογή  και την εξασφάλιση της αρτιότητας και της καλαισθησίας. Η πολύχρονη εμπειρία μας στις κατασκευές αλλά και στην παρακολούθηση υφιστάμενων δεξαμενών κολύμβησης μας επιτρέπει να προτείνουμε τις κατάλληλες λύσεις.

Κάθε κατασκευή είναι ξεχωριστή για εμάς, έχει ιδιαίτερες δυσκολίες αλλά και δυνατότητες που θέλουμε να εκμεταλλευθούμε για να απογειώσουμε την επένδυση σας .

Η εξωτερική εμφάνιση και η όψη της πισίνας σας είναι αποτέλεσμα μελέτης και εργασίας  τεχνιτών διαφόρων ειδικοτήτων , (σύμφωνα πάντα με την επίβλεψη και την καθοδήγηση του  υπεύθυνου μας μηχανικού) και αποτελεί το “σώμα” της πισίνας.

Η αξιόπιστη λειτουργία, η σωστή φίλτρανση, η επιλογή των κατάλληλων μηχανημάτων και εξοπλισμού, το στήσιμο ενος άριστου υδραυλικού δικτύου και μηχανοστασίου, αποτελούν την “καρδιά” της πισίνας και αυτό είναι ένα κομμάτι που η Bluebees Pools  σας προσφέρει , με ευνοικότερους οικονομικούς όρους απο αυτό που μάλλον είχατε υπολογίσει.

Κατασκευή Πισίνα από Μπετόν
1. Επιλέγουμε τον ιδανικό χώρο για την κατασκευή της πισίνας.
Κατασκευή Πισίνα από Μπετόν
2. Σχεδιάζουμε μαζί σας τη πισίνα ,σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις.
Κατασκευή Πισίνα από Μπετόν
3. Χωματουργικές εργασίες - εκσκαφή - επίβλεψη.
Κατασκευή Πισίνα από Μπετόν
4. Ελέγχουμε διαστάσεις, σχεδιάζουμε τα δίκτυα.
Κατασκευή Πισίνα από Μπετόν
5. Κατασκευή απο μπετόν - Τεχνικά συνεργεία.
Κατασκευή Πισίνα από Μπετόν
6. Υδραυλικά και ηλεκτρολογικά δίκτυα.
Μηχανοστάσια- Συντήρηση
7. Φροντίζουμε για την άριστη λειτουργία της πισίνας σας.
Κατασκευή Πισίνα από Μπετόν
8. Ελέγχουμε την κατασκευή και τις ιδιαίτερες ανάγκες.
Κατασκευή Πισίνα από Μπετόν
10. Ολοκληρώνουμε το εσωτερικό της πισίνας με εξαρτήματα και υλικά εγγυημένης ποιότητας.